Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Pătuțuri pentru bebeluși   /   Pătuțuri pliabile   /   copii călătorie pat contur Electra - mur primăvară

reducere

MOMENTAN INDISPONIBIL - copii călătorie pat contur Electra - mur primăvară

De asemenea, îți place să călătorești? Recunoașterea și mai multe țări noi, locuri, și pentru că ești mai bogat în experiență. În momentul în care ai un copil, .. mai mult

Prețul nostru: 475 lei
Prețul original: 731 lei
Rating
4.7
7 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
4266-0 Blackberry Spring 731 lei 475 lei Vândut în prezent

copii călătorie pat contur Electra - mur primăvară

De asemenea, îți place să călătorești? Recunoașterea și mai multe țări noi, locuri, și pentru că ești mai bogat în experiență. În momentul în care ai un copil, de obicei, călătorind se îndepărtează în fundal. Și e păcat că puteți călători cu copilul.

În timpul călătoriilor sale copii au nevoie de o mulțime de lucruri pe care nu știu exact dacă în hoteluri sau apartamente vor pat de copii sau nu. Și această problemă va ajuta la rezolvarea patul de călătorie copil Contour Electra - primăvară BlackBerry.

Acesta este un superb echipat cu un pat de copii, care este ideal pentru călătorii. A agățat de pat, care este potrivit pentru copii de la naștere până la aproximativ trei luni (capacitate de încărcare: 6,5 kg) sau până când copilul începe să se ridice la îndemână.

Odată ce acest lucru se întâmplă, un hamac este pur și simplu îndepărtată și un pătuț servi de până la trei ani, adică până la 15 de kilograme. Pat de călătorie este potrivit nu numai pentru a călători, ci și în camera copiilor copiilor.

Travel pentru copii are mai multe caracteristici și accesorii. Saltele crescut de jos calmeaza vibratii moi pentru copii. Ei au două viteze, printre care și switch-uri cu ușurință.

Pat de călătorie foarte rapid și ușor compus și transmise. Prin urmare, este posibil să o ia pentru a vizita familia ei în vacanță, cabana week-end sau altele asemenea. Cot are, de asemenea, o noapte de lumini și muzică.

Pat pentru copii de călătorie are, de asemenea, o masă de schimbare, care pot fi eliminate. Puteți găsi, de asemenea, bara orizontală cu jucării. Are șapte picioare, oferind o rezistență superioară pat și stabilitate. Două dintre picioare sunt formate din roți care fac posibilă pentru a muta pat de copil după cum este necesar.

Pat de călătorie este livrat cu un sac de depozitare. În pătuțul ei ușor de transmis. Mare pentru a servi în timpul călătoriilor și devine ușor și simplu pentru toată lumea.

- Greutate: 14 kg

- dimensiuni: 104 paturi desfasurata x 73 x 91 cm

- dimensiunea patului compozit: 23 x 23 x 85 cm

dimensiune pătuț: 100x70 cm
opțiuni pătuț: cu roți, cu suport de schimbat, suport de schimbat ajustabil
material pătuț: poliester / metal / plastic
culoare pătuț: violet, verde, alte finisaje de culoare

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
7 clienți care au
apreciat acest produs