Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi înalte   /   Pat pentru copii Laura - nivel mediu

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii Laura - nivel mediu

Acesta,care este facut din lemn natural de pin,se va adresa tuturor fanilor mobilei din lemn.Datorita faptului ca are un finisaj lacuit in trei straturi este in .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 032 lei
Prețul original: de la 1 072 lei
Rating
4.6
23 Rating


Pat pentru copii Laura - nivel mediu

Acesta,care este facut din lemn natural de pin,se va adresa tuturor fanilor mobilei din lemn.Datorita faptului ca are un finisaj lacuit in trei straturi este in conformitate cu certificatul de la “INSTITUTUL TEHNOLOGIEI DIN LEMN DIN POZNAN”care este obligatoriu pentru vanzarea paturilor cuseta. Este insotit de o moderna saltea din poliuretan cu capac din bumbac cu fermoar.Este inclusa de asemenea si baza a patului de buna calitate,lucru care face ca intreg patul sa fie masiv si durabil. Multumita instructiunilor care insotesc patul,acesta este usor de asamblat.Poti alege culoarea finisajului dintr-o gama larga de culori. Finisajul vanilla nu poate fi folosit pentru intreg patul,ci doar pentru partile sale mai mici.Nimic nu este pierdut,pentru ca se potriveste de minune altor culori,de exemplu culorilor patului Kajetan sau a paturilor capitonate Amelka.O fotografie detaliata te va ajuta sa alegi.Va rugam sa specificati in sectiunea de comentarii ce culoare a finisajului doriti. De asemenea acceptam comenzi pentru alta combinatii de culori.

Aceasta se aplica in cazul paturilor din 2 sau dintr-o singura culoare(masliniu,albastru,verde,portocaliu,Capri,calvados,roz,mov,portocaliu).Contractele pentru produsele personalizate sunt obligatorii.

CULORI PATURI: natural, pin, alte culori la comandă
execuție paturi: cu barieră, înălțat, cu saltea și somieră, cu saltea, cu somieră
materiale paturi: masiv

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
23 clienți care au
apreciat acest produs