Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii ourbaby cu sina de siguranta-wenge

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii ourbaby cu sina de siguranta-wenge

Acest pat pentru copii cu un frumos finisaj WENGE va lumina si va completa atat dormitoarele baietilor,cat si pe cele ale fetelor. Patul pentru copii OURBABY .. mai mult

Prețul nostru: de la 589 lei
Prețul original: de la 707 lei
Rating
4.6
28 Rating


Pat pentru copii ourbaby cu sina de siguranta-wenge

Acest pat pentru copii cu un frumos finisaj WENGE va lumina si va completa atat dormitoarele baietilor,cat si pe cele ale fetelor.

Patul pentru copii OURBABY este frumos,functional,confortabil si usor de asamblat.Este facut din pal laminat si baza patului este facuta din lemn de pin(4 x 2 cm).Chiar si adultii pot sa stea sau sa se intinda pe pat fara nicio grija.Greutatea sa este de 120 kg.,prin urmare nu trebuie sa iti fie teama ca l-ai putea strica.

Sina de siguranta rabatabila care este inclusa poate fi pozitionata pe oricare parte a patului si in timpul zilei copiii pot folosi patul pentru tot felul de jocuri.

Noaptea,sina de siguranta devine un port de siguranta,prevenind caderea copiilor din pat. Sunt margini de cauciuc atat pe tablie,cat si pe scara patului,prevenind stricarea patului.Nu trebuie sa folositi lipici pentru margini,se vor imbina si fara.Patul corespunde standardelor Europene si este insotit de certificate de siguranta.

Sunt incluse o baza a patului si o sina de siguranta cu lungimea de 100 cm.

Salteaua nu este inclusa si trebuie achizitionata separat.Poate fi gasita in sectiunea SALTELE,de unde poti alege marimea relevanta.

CULORI PATURI: maro, nucă
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, fără personalizare
materiale paturi: laminat
ALTE BRANDURI: Ourbaby

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
28 clienți care au
apreciat acest produs