Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii – Desene cu pisici

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii – Desene cu pisici

Acest pat cu denese de pisici este distractiv si viu colorat si va straluciin in ochii oricarui copil. Patul este realizat intr-un finisaj de inalta calitate, .. mai mult

Prețul nostru: de la 450 lei
Rating
4.3
20 Rating


Pat pentru copii – Desene cu pisici

Acest pat cu denese de pisici este distractiv si viu colorat si va straluciin in ochii oricarui copil. Patul este realizat intr-un finisaj de inalta calitate, cu materiale de top care-i asigura o viata lunga si durabilitate.

Cerneala folosita la printarea desenelor cu pisici este eco si apoi este laminata pentru a nu se deteriora rapid. Pentru a siguranta copiilor, marginile patului sunt prevazute cu o banda de cauciuc speciala, care acopera in intregime partile ascutite ale placilor de lemn. O sina de protectie simpla va impiedica posibilitatea copiilor de a cadea din pat in timpul somnului.

Greutatea maxima suportata de pat este de 150 kg, si in consecinta parintii se pot aseza pe pat alaturi de copii lor. Sipci cu grosimea de 2 cm au fost folosite la fabricarea bazei acestui pat. Un alt avantaj al acestui pat este un sertar pentru depozitare.

Salteaua nu este inclusa in setm, dar poate fi gasita una pe masura patului la sectiunea noastra de SALTELE. Patul pentru copii cu desene cu pisici este disponibil cu dimensiunile de 160 x 70 cm si 180 x 80 cm, ambele avand sertarul de depozitare.

De asemenea puteti achizitona un autocolant cu aceleasi desene cu pisici, ca va poate ajuta sa decorati peretii camerei copilului.

CULORI PATURI: alb, roz, verde
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare, personalizat
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
20 clienți care au
apreciat acest produs