Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii cu motiv floral

Pat pentru copii cu motiv floral

Acest pat pentru copii cu un motiv floral arata perfect in dormitorul oricarei fetite.Vine insotit de un set de decoratiuni,care vor oferi multa distractie .. mai mult

Prețul nostru: de la 526 lei
Prețul original: de la 566 lei
Disponibilitate in stoc
Adaugă in coș
Rating
4.5
26 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
1325-0 160x70 cm pat 566 lei 526 lei În 14 zile Cantitate

Pat pentru copii cu motiv floral

Acest pat pentru copii cu un motiv floral arata perfect in dormitorul oricarei fetite.Vine insotit de un set de decoratiuni,care vor oferi multa distractie pentru tine si copilul tau.Vei deveni decorator pentru un timp,folosindu-ti propria imaginatie pentru a decora patul copilului.Fiecare pat va deveni unul original.

Decoratiunile pe care le puteti vedea pe pat sunt doar cu scop inspirational.Prin finisarea patului,vei promova creativitatea copilului.Cauta in alte sectiuni ale noastre pentru stickere de perete,ceasuri si alte decoratiuni care vor completa dormitorul copilului tau.

Patul pentru copii cu motiv floral foloseste o cerneala printabila eco-prietenoasa si non-toxica.Tehnologia de productie,cat si materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate.Este facut din pal laminat care face patul robust si foarte durabil.

Este inclusa o sina de siguranta rabatabila care protejeaza copilul sa nu cada din pat noaptea si in timpul ziei poti crea un spatiu pentru joaca si odihna copilului prin indepartarea cu usurinta a acesteia.Sipci de 2 cm grosime au fost folosite la baza patului.

Patul este facut in REPUBLICA CEHIA.Adultii pot sa stea sau sa se intinda pe pat fara a avea grija ca l-ar putea strica.Greutatea patului este de 100 de kg.

Salteaua nu este inclusa,dar poate fi achizitionata separat din sectiunea SALTELE,de unde puteti selecta salteaua care indeplineste nevoile tale.

CULORI PATURI: alb, roz
execuție paturi: cu barieră, personalizat
materiale paturi: laminat
ALTE BRANDURI: Ourbaby

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
26 clienți care au
apreciat acest produs