Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Mobilier de rachita pentru copii   /   Scaun din răchită sub formă de lacrimă – LILU

MOMENTAN INDISPONIBIL - Scaun din răchită sub formă de lacrimă – LILU

Scaune de răchită sunt o distragere de bun venit nu numai în camera copiilor, dar, de asemenea, în fiecare cameră din casa ta. Ele arată foarte frumos, și .. mai mult

Prețul nostru: de la 302 lei
Prețul original: de la 465 lei
Rating
4.4
20 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6350-0 alb 465 lei 302 lei Vândut în prezent
6350-2 verde mentă 465 lei 302 lei Vândut în prezent

Scaun din răchită sub formă de lacrimă – LILU

Scaune de răchită sunt o distragere de bun venit nu numai în camera copiilor, dar, de asemenea, în fiecare cameră din casa ta. Ele arată foarte frumos, și stând în ele se simte confortabil și va aduce un loc unde copiii pot desena, colora, sau doar relaxa și citii basme.

Scaunul de răchită pentru copii este echipat cu o pernă moale, care oferă loc confortabil. Scaunul este pictat cu culori pe bază apă, fără adaos de solvenți. Prin urmare, ele sunt sigure și potrivite nu numai pentru copii, ci și pentru mediu.

Perna este confecționată din bumbac și umplută cu umpluturi antialergice, este plăcută la atingere și confortabilă pentru a sta pe. Perna este atașată prin curele. Toate produsele de răchită sunt destinate numai pentru uz intern.

Dimensiuni:

-Lățimea scaunului: 34 cm

-Înălțime totală: 58 cm

-Înălțime de ședere: 27 cm

ALTE BRANDURI: LILU

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
20 clienți care au
apreciat acest produs