Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Lenjerii de pat copii   /   Seturi de lenjerie pentru pătuț   /   linens la cribs - cremos ZOO

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - linens la cribs - cremos ZOO

O lenjerie de pat frumoasă într-un pătuț cu un motiv de animale vesele pe o bază cremă se va îndrăgosti de toată lumea. Părinții mai ales pentru că este un set .. mai mult

Prețul nostru: de la 49 lei
Prețul original: de la 81 lei
Rating
4
0 Rating


linens la cribs - cremos ZOO

O lenjerie de pat frumoasă într-un pătuț cu un motiv de animale vesele pe o bază cremă se va îndrăgosti de toată lumea. Părinții mai ales pentru că este un set format din bumbac 100% de cea mai bună calitate, foarte plăcut la atingere. Culorile își păstrează stabilitatea, nu se estompează nici după multe spălări.

Husa de perna are 40 x 60 centimetri, iar perna este de 120 x 90 centimetri. Materialul este 100% bumbac certificat Oeko-Tex. Fermoarele sunt ascunse în siguranță. Seturile de paturi sunt certificate și certificate de ÖKO-TEX STANDARD 100.

Pătură și pernă sunt umplute cu fibre de silicon și antialergice de înaltă calitate. Acest lucru creează căldură ideală tot timpul anului. Chiuveta și perna sunt potrivite pentru toți bebelușii și sunt potrivite și pentru utilizarea pe tot parcursul anului.

Pătură este matlasată pe părțile laterale. Seturile sunt multiple, în funcție de alegerea dvs. Un set din 2 piese include o plapumă și o pernă. Setul format din trei piese include și o pernă .

Există, de asemenea, un baldachin cu un voal care creează un efect pufos. Copertina are o lățime de 230 de centimetri și o înălțime de 155 de centimetri.

Sipii împiedică copiii să împingă mâinile și picioarele prin golurile pătuțului. Prin urmare, acestea ar trebui să fie o parte sigură a fiecărui pătuț. Plăcile noastre sunt umplute cu fibre antialergice și pufoase. Marginile și fața sunt mai puternice pentru siguranța copiilor.

Dimensiunile pernei :
- Lungimea laterală: 50 centimetri
- Lungime frontală: 60 centimetri
- Lungime: 160 centimetri
- Înălțimea laterală: 30 de centimetri
- Înălțimea față: 35 centimetri
- Potrivit pentru paturi: 120 x 60 centimetri

culoare: maro, galben

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienți care au
apreciat acest produs