Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Lenjerii de pat copii   /   Lenjerii cu umplutură pentru copii   /   linens cu umple pastel pene

VÂNZARE INCHEIATĂ - linens cu umple pastel pene

Fiecare parinte doreste doar pentru copiii lor cele mai bune. Prin urmare, încercarea de a colecta toate de cea mai înaltă calitate, frumos și modern. Pentru .. mai mult

Prețul nostru: de la 146 lei
Rating
4.3
22 Rating


linens cu umple pastel pene

Fiecare parinte doreste doar pentru copiii lor cele mai bune. Prin urmare, încercarea de a colecta toate de cea mai înaltă calitate, frumos și modern. Pentru tine și cele mai mici haine cumpere, atunci avem piesa perfectă.

Lenjerie Pastel umplute cu pene. Acesta nu este doar o bucată mare și modernă, dar, de asemenea, foarte practic că toată lumea va iubi, copii și părinți. În plus, în culori pastelate plăcute, se pare elegant.

Linen cu umplutură este ideal pentru călătorii, scaun auto, pentru un pui de somn dupa-amiaza sau, de exemplu, de asemenea, la grădiniță. Setul este foarte confortabil și datorită design-ului plin de culoare se potrivește toate Cribs.

pene Tema pastel este potrivit pentru fete și pentru băieți. Vydekoruje fiecare pat de copii, prin urmare, camera copiilor. Perna este foarte confortabil și plat, plapumă neclare și pufos.

Linen a cusut panouri, este necesar să se spele întreg. Acesta aduce un sentiment de puritate. Recomandăm spălarea la 30 de grade. Nu recomandăm spălare de mână rufe și uscat.

umplere pat este de asemenea potrivit pentru cei care sufera de alergii, umplut cu fibre de silicon anti-alergic. Lenjerie cu umplutură nu-și pierde culoarea, chiar și după spălare repetată. Ea are o viață lungă.

Lenjeria este umplut cu cusute din materiale de înaltă calitate, 100% bumbac, care are cea mai înaltă calitate. La atingere este atât de foarte fin, cald și drăgălaș. Lenjerie de pat se deda mai mică de căldură și confort.

Lenjerie cu umplutură de a certificat Oeko-Tex 100 CLAS I, acesta este un produs facut de mana. Într-adevăr totul, părinți și copii dragoste.

dimensiuni:

- 30 x 40 și 60 x 70 cm +/- 3 cm

- 40 x 60 și 100 x 135 cm +/- 3 cm

- 50 x 60 și 120 x 170 cm +/- 3 cm

- 50 x 60 și 150 x 200 cm +/- 3 cm

ALTE BRANDURI: Makaszka

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
22 clienți care au
apreciat acest produs