Banaby.ro   »   jucării pentru copii   /   Motor jucării   /   Jucărie educativă de perete - Zebra

Jucărie educativă de perete - Zebra

O jucărie educativă de perete dezvoltă abilitățile copiilor într-un mod distractiv. Copilul învață să recunoască formele și culorile și în același timp exercită .. mai mult

Prețul nostru: 269 lei
Timpul de expediere În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
5
1 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
31473-0 Jucărie educativă de perete - Zebra
269 lei
În 14 zile
Cantitate

Jucărie educativă de perete - Zebra

O jucărie educativă de perete dezvoltă abilitățile copiilor într-un mod distractiv. Copilul învață să recunoască formele și culorile și în același timp exercită coordonarea mișcării. Jucăria este grozavă ca echipament pentru grădiniță sau loc de joacă. Acasă, va fi un plus perfect pentru o cameră pentru copii, pronume dacă nu aveți suficient spațiu liber pe rafturi pentru jucării.

Înșurubați zebra veselă de perete la o înălțime adecvată și puteți începe să jucați. Jucăria poate fi combinată și cu alte animale din aceeași serie. Jucăriile de perete din această serie au laturi care sunt adaptate unele la altele. Puteți crea o gamă de jocuri educative pe perete cu un motiv de zebre, pisici, girafe și multe altele.

Jucăria include elemente din lemn în opt forme: cerc, triunghi, dreptunghi, pătrat, inimă, pentagon, stea și oval. Fiecare element este agățat de un șir, iar sarcina copilului este să-l așeze într-o gaură din tablă care corespunde formei sale. În acest fel, copilul antrenează abilități motorii fine și precizie.

Unitatea este realizată din placă MDF și lemn. Jocul de perete poate fi atașat de perete cu patru dibluri. Diblurile sunt incluse.

Vârsta: 18m +

Dimensiuni: 55 x 36 x 3 cm

Respectă standardele UE de siguranță.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
5
1 clienți care au
apreciat acest produs