Banaby.ro   »   Jucării   /   jucării pentru copii   /   Corturi și căsuțe   /   Cort pentru copii – auriu

MOMENTAN INDISPONIBIL - Cort pentru copii – auriu

  Copii ca atunci când au locul lor privat, ai putea numi ascunzătoarea. Și acest lucru le poate fi furnizat de către cortul mazăre de aur care le va aduce .. mai mult

Prețul nostru: de la 476 lei
Prețul original: de la 488 lei
Rating
4.3
19 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
5363-4 teepee și tampon
780 lei
Vândut în prezent

Cort pentru copii – auriu

 

Copii ca atunci când au locul lor privat, ai putea numi ascunzătoarea. Și acest lucru le poate fi furnizat de către cortul mazăre de aur care le va aduce un loc unde pot fi singuri, nederanjați.

Cortul are o fereastră mică, în cazul în care puteți viziona ce lume trece. Copiii pot, de asemenea, să-l deghizeze cu ajutorul unui obloan. În interiorul cortului veți găsi două buzunare în cazul în care copiii pot ascunde obiectele lor de valoare.

Este posibil să se bucure de cort pe tot parcursul anului, în timpul lunilor reci și în timpul ploii tot ce trebuie să faceți este să aduceți cortul interior și primăvara și vara copiii pot avea în grădină, terasă sau balcon. Cortul poate găzdui, de asemenea, un părinte, desigur, în cazul în care copiii permit acest lucru.

Cortul este ușoa, ușor de pliat și asamblat, poate fi mutat și ajustat în funcție de nevoile copiilor, este compus din două țesături colorate. Cu el veți obține un pedant decorativ din piele Eco în mod gratuit.

În plus, puteți comanda, de asemenea, un covor și o pernă. Se gaseste in sectiunea: perna cu forme geometrice. Dacă vă decideți să cumpărați un cort și un pad, veți obține un preț redus de 3799 CZK.

Dimensiuni cort:

-Lățimea bazei: 100/100 centimetri

-Înălțimea de tije: 180 cm

-Înălțime de cort pliat: 150 cm

 

CULORI: gri, galben

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
19 clienți care au
apreciat acest produs