cCanapeaua extensibilă pentru copii cars – Albastru

O canapea extensibilă este foarte practică pentru copii, de data aceasta cu un motiv din Cars şi în culoarea Albastru îi va impresiona pe toţi băieţii! Această .. mai mult

Pretul nostru: 305 lei
disponibil În 14 zile
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
761-0 B11 305 lei În 14 zile nu

cCanapeaua extensibilă pentru copii cars – Albastru

O canapea extensibilă este foarte practică pentru copii, de data aceasta cu un motiv din Cars şi în culoarea Albastru îi va impresiona pe toţi băieţii! Această piesă de mobilier, la mare căutarea în ultimul timp, va fi foarte uşor acceptată. Este ideală pentru oricine îndrăgeşte să se joace cu mașinuţe. Când este desfăcută, ea devine o pistă de curse pe care copii vor petrece ore de joc nemaipomenite. În cazul în care se plictisesc, ei pot strânge canapeaua singuri. Materialul de bună calitate, care este utilizat pentru canapeaua extensibilă pentru copii cars în nuanţa Albastru, face ca întreagul ansamblu să corespundă pe deplin cu finisajele foarte fine. Ca parte a canapelei, este inclus, de asemenea, este un al patrulea segment suplimentar, care permite copiilor dvs. să-şi regleze singuri înălțimea zonei de ședere. Canapeaua extensibilă pentru copii cars în nuanţa albastru este solutia ideala atât pentru copii mai mici, cat şi pentru copii mai mari. În plus faţă de acest segment suplimentar, canapeaua extensibilă pentru copii cars dispune de asemenea, de un pouf și o pernă. Husa, care este fabricată din bumbac și velur,îconferă o senzaţie de catifelare la atingere.Husa poate fi spălată la mașina de spălat.

Parametrii canapelei pat:

- latime 98 cm

- înălțimea de la podea 59 cm

- adâncime de 48 cm

- grosime spuma de 8 cm

Cu al patrulea accesoriu suplimentar, lungimea canapelei pat este de 168 cm, astfel chiar și un copil mai mare poate dormi pe ea.

Zona de dormit - 71,5 x 160 cm.

CULORI: turcoaz

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs