LICHIDAREA STOCULUI DE PRIMĂVARĂ - reduceri de până la 54 %

Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Covoare pentru copii   /   Covoroașe de joacă   /   Covor pentru copii-buburuză

Covor pentru copii-buburuză

Vă uitaţi la dormitorul copiilor dumneavoastra, gândindu-va de ce anume aveti nevoie pentru a-l decora si a-i da viata? Nu sunteti sigur ce sa cumparati? Va .. mai mult

Prețul nostru: de la 547 lei
Timpul de expediere 2-4 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.6
14 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14358-0 120x180 cm 547 lei 2-4 săptămâni Cantitate
14358-2 160x230 cm 1 045 lei 2-4 săptămâni Cantitate

Covor pentru copii-buburuză

Vă uitaţi la dormitorul copiilor dumneavoastra, gândindu-va de ce anume aveti nevoie pentru a-l decora si a-i da viata? Nu sunteti sigur ce sa cumparati? Va recomandam un covor frumos, colorat si modern pentru copii, Anume covorul pentru copii cu buburuza, care este foarte frumos, colorat, modern si practic.

Este un covor luxos de la producatorul Happy Rugs. Toti membrii familiei voastre se vor indragosti de el. Dispunand de o culoare pala roz si un motiv cu flori si de buburuze, acest covor este uimitor. Acest lucru il face potrivit in principal pentru dormitoarele fetitelor, pe care le poate completa si decora frumos.

Covorul modern si frumoasa pentru copii este făcut din 100% polipropilena de buna calitate, fiind astfel foarte moale, neted si placut la atingere. Este produs de producatorul german LIVONE. Puteti sa-l combinati cu usurinta cu mobilierul din alte camere de copii si sa il deplasati dupa cum doriti.

Copii pot folosi acest covor practic pentru a se juca, a se odihni sau a se relaxa, deoarece ii protejeaza de podeaua rece. Vor fi complet in siguranta. Covorul este de asemenea potrivit pentru incalzirea prin pardoseala.

- dimensiune: 120 x 180 cm, 160 x 230 cm

- inaltimea firului: 13 - 15 mm

covoare cu temă: animale, teme pentru copii
formă: dreptunghi
culoare: alb, roșu, roz
ALTE BRANDURI: LIVONE

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
14 clienți care au
apreciat acest produs