Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Covoare pentru copii   /   Covoroașe de joacă   /   Carpetă 3D culoare cărămizie

MOMENTAN INDISPONIBIL - Carpetă 3D culoare cărămizie

  Azi,sunt carpete modern care pot transforma interiorul în perfecțiune.Oricum,ele nu au doar un rol decorativ,ci și unul practic. Vă vor ajuta în timpul .. mai mult

Prețul nostru: de la 165 lei
Rating
4.5
21 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6554-0 120x170 cm 165 lei Vândut în prezent
6554-2 140x200 cm 220 lei Vândut în prezent
6554-3 160x230 cm 294 lei Vândut în prezent

Carpetă 3D culoare cărămizie

 

Azi,sunt carpete modern care pot transforma interiorul în perfecțiune.Oricum,ele nu au doar un rol decorativ,ci și unul practic.

Vă vor ajuta în timpul siestei,vă puteți așeza pe ele și relaxa,protejează împotriva podelelor reci,astfel încât să vă mențineți picioarele calde.Decorează interiorul și dă un aspect unic și sporește frumisețea.

Carpeta este potrivită pentru toate interioarele și camerele,de la cele de elevi la cele de copii,la dormitoare,la camera de zi,bucătărie,birouri și așa mai departe.Culoarea cărămizie se va potrivi oriunde.

Carpeta are diferite lungimi,ceea ce crează o impresie 3D.Arată foarte moale și pufoasă mulțumită milioanelor de fibre din care este creată.Dedesubtul este făcut dintr-un material anti-alunecare.Carpeta este făcută 100 % din polyester.

 

covoare cu temă: forme geometrice, fără model
formă: dreptunghi
culoare: alb, alt finisaj de culoare

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
21 clienți care au
apreciat acest produs