Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Dulapuri pentru copii   /   Dulap combinat L7

MOMENTAN INDISPONIBIL - Dulap combinat L7

Vă gândiți să luați mobilier nou în camera copilului și care va adduce un spațiu în plus de depozitare și va adduce și un aer modern?Doriți un mobilier care .. mai mult

Prețul nostru: de la 684 lei
Rating
4.4
10 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6750-0 verde 684 lei 4-6 săptămâni
6750-2 mov 684 lei 4-6 săptămâni

Dulap combinat L7

Vă gândiți să luați mobilier nou în camera copilului și care va adduce un spațiu în plus de depozitare și va adduce și un aer modern?Doriți un mobilier care sș fie tot timpul practic și la modă?Atunci,acest mobilier este exact lucrul pe care îl căutațiși pe care îl puteți folosi în toate interioarele,potrivit pentru copiii mai mici,chiar și pentru adolescenți .În el se poate depozita o cantitate mare de haine,având rafturi și sertare.

Puteți alege dintre 2 culori,cu opțiuni pentru fete și pentru băieți.Culaorea lemnului este un cenușiu care este frumos și modern,ceea ce înseamnă că puteți duce această mobilă intr-un interior modern și elegant.

Mobila este extrem de bine fabricată din material de înaltă calitate.Este vorba de un LTD durabil care este puternic,confortabil și ușor de întreținut. Poate fi combinat și cu alte piese de mobilier LORI,creând un design frumos.

Dimensiuni:

-înălțimea-188 cm.

-greutatea-aprox.59 kg.

-lățimea-80 cm.

-adâncimea-40 cm.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
10 clienți care au
apreciat acest produs