Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Cutii pentru jucării   /   Cufăr de jucării Ines White

MOMENTAN INDISPONIBIL - Cufăr de jucării Ines White

Depozitarea jucăriilor în camera unui copil este uneori o sarcină supraomenească pentru părinți atunci când copiii au mai multe jucării decât poate conține .. mai mult

Prețul nostru: 745 lei
Rating
4.2
18 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
7630-0 piept de jucărie 745 lei Vândut în prezent

Cufăr de jucării Ines White

Depozitarea jucăriilor în camera unui copil este uneori o sarcină supraomenească pentru părinți atunci când copiii au mai multe jucării decât poate conține camera. În acest caz, este important să achiziționați spațiu suplimentar de depozitare unde puteți depozita toate jucăriile pentru copii.

Copiii visează la un loc secret unde își pot depozita comorile, bibelourile și jucăriile. Și tocmai pentru asta sunt jucăriile Ines. Este modern, frumos și foarte practic.

Este un cufăr spațios pentru jucării, care este popular nu numai în rândul părinților, ci mai ales în rândul copiilor, pentru care curățarea devine un joc și distracție. Copiii își pot curăța singuri jucăriile în cufă și, de asemenea, este sigur.

Are un sistem sigur de blocare a capacului și astfel oferă copiilor intimitate pentru comorile lor. Orificiile sunt, de asemenea, sigure și bebelușul nu își va ciupi degetele. Copiii vor fi încântați de cufăr!

Nu trebuie sa folositi lada de jucarii doar pentru camerele copiilor, ci si ca supliment pentru living, dormitor, studiu si altele asemenea. Este un accesoriu foarte elegant care va insufleti orice interior.

Este realizat din materiale de înaltă calitate, plăci MDF și PAL de înaltă calitate. Dacă trebuie să însufleți sau să decorezi interiorul, atunci lada cu jucării este potrivită pentru tine.

dimensiuni:

- adâncime: 50 de centimetri

- latime: 68,2 centimetri

- inaltime: 56 centimetri

CULORI: alb
ALTE BRANDURI: Bellamy

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.2
18 clienți care au
apreciat acest produs