Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Cutii pentru jucării   /   Cufăr pentru jucării – Ines alb

Cufăr pentru jucării – Ines alb

  Stocarea jucăriilor în camera copiilor este uneori o sarcină pentru părinți atunci când copiii au mai multe jucării decât poate fi în formă într-o cameră. .. mai mult

Prețul nostru: 585 lei
Disponibilitate 3-5 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.2
18 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
7630-0 piept de jucărie 585 lei 3-5 săptămâni Cantitate

Cufăr pentru jucării – Ines alb

 

Stocarea jucăriilor în camera copiilor este uneori o sarcină pentru părinți atunci când copiii au mai multe jucării decât poate fi în formă într-o cameră. În acest caz, este important să se ia spațiu de stocare suplimentar în cazul în care puteți stoca toate jucăriile.

Copiii visează la locul secret, unde își pot depozita comorile, mărunțișele și jucăriile. Și exact pentru aceste cazuri există cufărul de jucării Ines. Este modern, frumos și, de asemenea, foarte practic.

Ea are un sistem de blocare a capacului în condiții de siguranță și oferă spațiu în cazul în care copiii pot stoca comorile lor. Deschiderile sunt, de asemenea, sigure și copilul nu poate ciupi degetele. Copiii sunt încântați să-l folosească.

Nu aveți nevoie pentru a utiliza un piept de jucărie numai în camere pentru copii, dar, de asemenea, ca o completare la camera de zi, dormitor, birou și așa mai departe. Este un accesoriu foarte elegant, care reîmprospătează orice interior.

Este confectionat din materiale de inalta calitate-MDF si PAL de inalta calitate. Dacă aveți nevoie pentru a reînvia sau decora interior, apoi piept de jucărie este un lucru bun pentru tine.

Dimensiuni:

-Adâncime: 50 cm

-Lățime: 68,2 cm

-Înălțime: 56 cm

 

CULORI: alb
ALTE BRANDURI: Bellamy

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.2
18 clienți care au
apreciat acest produs