Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Comode pentru copii   /   scrin semnal sonor - mare POP

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - scrin semnal sonor - mare POP

Interiorul Vydekorovat si a reinvia copii este important pentru toți părinții. Pentru toată lumea vrea interiorul camerei copiilor cât mai mult posibil .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 745 lei
Prețul original: de la 1 953 lei
Rating
4.3
6 Rating


scrin semnal sonor - mare POP

Interiorul Vydekorovat si a reinvia copii este important pentru toți părinții. Pentru toată lumea vrea interiorul camerei copiilor cât mai mult posibil colorat, modern, frumos. Acest lucru se face atunci când cumperi piese moderne de mobilier.

Vă recomandăm un frumos Bip masă de toaletă. Este modern, original și atemporal. Pieptul este inspirat de tendințele actuale și bazate pe mobilier pentru tineret. Bip de colectare este potrivit pentru toate interioarele.

Mobilier din Bip de colectare este un frumos, modern și versatil. Acesta are un design proaspăt și unic pe care îl iubesc cu adevărat toată lumea, copii, adolescenți și adulți chiar.

Piept este perfect pentru toate interioarele, living, dormitor, hol, birou, camera copiilor și a elevului de viață. Creați un spațiu frumos și unic în fiecare cameră.

Chest Bip - de mare POP a rotunjite forme de structuri care sunt reglate detalii distinctive și originale. Din paleta larga de culori, care are un dulap, puteți regla fin mobilierul direct la decorul.

Mobila de colectare este inspirat de mobilier actuala tehnologie de fabricație, perfect adaptate la interior modern, elegant și plin de farmec. Acesta este realizat din materiale solide și durabile.

Construcția cufere sunt realizate din PAL, iar în diagramă culorile, și anume gri închis. Total scrin sunt lăcuite culori MDF de stejar, furnir stejar natural, POP, astfel cenușă-gri și grafic, gri inchis, prin urmare. mobilier Perioada de implementare este de șapte săptămâni.

Dimensiuni: 100x98x46 cm

ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
6 clienți care au
apreciat acest produs