Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Comode pentru copii   /   Comodă din stejar de la Beep

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - Comodă din stejar de la Beep

Beep-mobila modernă pe care o doriți! Modernă, colecție originală de mobilier inspirat de tendințele actuale. Mobilierul din colecția Beep, datorită .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 465 lei
Prețul original: de la 1 643 lei
Rating
4.5
13 Rating


Comodă din stejar de la Beep

Beep-mobila modernă pe care o doriți! Modernă, colecție originală de mobilier inspirat de tendințele actuale. Mobilierul din colecția Beep, datorită designului universal, modern, poate fi plasat în aproape fiecare interior.

Formele rotunjite ale designului, rafinate prin detalii distinctive, originale, alcătuiesc un întreg minunat. O mare varietate de culori vă permit să reglați fin mobilierul în orice interior special.

Colecția Beep este pentru tineret, dar ai grijă, nu doar pentru ei! Inspirat de tehnologia contemporană a producției de mobilier, cu siguranță își va găsi locul într-o cameră de adolescenți, un apartament modern și o cameră în stil Glamor.

Piesă clasică de mobilier într-un nou design original. Comoda din colecția Beep este o combinație interesantă de design contemporan cu caracteristicile unice ale acestui tip de mobilier.

Trei sertare mari (în partea de jos două sunt împinge-trage cu deschidere sistem-un mod modern de a deschide sertare prin împingere numai), precum și cele mai recente tipuri de șine ce asigură deschiderea ușor și în condiții de siguranță și de închidere.

Designul mobilierului este fabricat din PAL GRAF (gri închis).

MDF furniruite în culori: Stejar (Furnir natural de stejar), POP (gri-gri) și Gri (gri închis).

Timp de fabricație-7 săptămâni.

ALTE BRANDURI: Timoore

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
13 clienți care au
apreciat acest produs