Autocolant de perete pentru copii- Cârtița și balonul cu aer cald

Un frumos accesoriu autocolant pentru perete, cu un motiv din popularele desene animate Cârtiţa. Autocolantul de perete pentru copii este conceput pentru a .. mai mult

Pretul nostru: 88 lei
disponibil În 14 zile
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
5421-0 Fletcher și balonul FTV-1533 88 lei În 14 zile nu

Autocolant de perete pentru copii- Cârtița și balonul cu aer cald

Un frumos accesoriu autocolant pentru perete, cu un motiv din popularele desene animate Cârtiţa. Autocolantul de perete pentru copii este conceput pentru a decora orice interior, nu doar camere pentru copii şi redă tema Cârtița și balonul cu aer cald. Este ideal pentru orice tip de perete sau alte suprafețe netede, cum ar fi colțuri de joacă pentru copii, camere de așteptare la medici sau săli școlare . Adezivul este inclus. Apliacti-l pe verso-ul decoraţiunii. PONT! In cazul in care se aplica fresca pe o suprafață neabsorbantă, vă recomandăm să adăugați o dispersie la adeziv, de exemplu un adeziv de montare. Autocolantul de perete pentru copii- Cârtița și balonul cu aer cald este fabricat folosind imprimarea pe polimer, care asigură culori realiste şi care rezistă în timp.

Fabricat în Cehia.
Dimensiune: lungime 90 x inaltime. 202 cm.

Livrare garantată de Crăciun. Dacă produsul nu este în stoc, vă garantăm livrarea lui de Crăciun, în cazul în care îl comandați pe 1 decembrie sau mai devreme de această dată.

DIMENSIUNE: 90x202 cm
MOTIV: Cârtița

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs