Banaby.ro   »   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Rafturi pentru copii   /   raft raft de cărți cu dvířkami albastru

MOMENTAN INDISPONIBIL - raft raft de cărți cu dvířkami albastru

Aveţi nevoie de undeva pentru a stoca jucării, cărţi, haine sau alte lucruri necesare, care trebuie să fie în camera copiilor? Apoi, du-te pentru rack policovém .. mai mult

Prețul nostru: 602 lei
Rating
4.6
11 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6119-0 raft raft de cărți cu dvířkami albastru 602 lei 1-3 săptămâni

raft raft de cărți cu dvířkami albastru

Aveţi nevoie de undeva pentru a stoca jucării, cărţi, haine sau alte lucruri necesare, care trebuie să fie în camera copiilor? Apoi, du-te pentru rack policovém frumos cu usi. Albastru elemente se adaugă la frumusetea.

În ceea ce priveşte dulapurile, care este modern şi mare pentru depozitare jucarii, carti, cutii, DVD şi alte lucruri că undeva în camera copiilor este necesar să salvați. It de asemenea features o cutie închisă, unde puteţi să vă păstraţi hainele sau secret de copiii dumneavoastră.

Dulapuri este format din opt rafturi deschise şi două dvířkama, care sunt închise. Acesta este fabricat din material laminat de calitate care îndeplineşte standardele europene. Se încadrează în toate dormitoare, pentru baieti si pentru fete.

Dimensiuni raft rack:

-dimensiuni: 30 x 42 rafturi x 34 inch

-uşă dimensiuni: 42 x 42 x 34 inch

-dimensiunile exterioare: 185 x 90 x 34 inch

execuție mobilier: din laminat
CULORI: alb, albastru

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
11 clienți care au
apreciat acest produs