Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   raft stele

VÂNZARE INCHEIATĂ - raft stele

Rafturi sunt o necesitate în fiecare casă, în fiecare cameră, dormitor, living, birou și în camera copiilor. Acolo, copiii ei vor aprecia aceasta poate să .. mai mult

Prețul nostru: de la 220 lei
Rating
4.6
15 Rating


raft stele

Rafturi sunt o necesitate în fiecare casă, în fiecare cameră, dormitor, living, birou și în camera copiilor. Acolo, copiii ei vor aprecia aceasta poate să amâne tot ce ai nevoie, cărți, CD-uri, DVD-uri, rame cu fotografii și alte detalii.

Perioada de valabilitate Stele în acest scop, este absolut perfectă. Puteți să-l cumpere în patru culori, monetăria, alb, gri sau roz. In ceea ce priveste culoarea atemporal si modern, care poate revigora și rafina camera de fiecare copil interior.

Perioada de valabilitate este fabricat din oțel, el ciopleste cu un laser, care asigură aspect perfect. colțuri raft sunt rotunjite, astfel încât nu există accidente. Acesta poate decora foarte frumos camera copiilor, reinvie-l si fin-ton.

Toate rafturile sunt culori în formă, așa cum se arată. Ultimele trei imagini sunt doar ilustrative și servește ca o probă pentru culoarea roz, alb și gri.

dimensiuni:

- Locații de mare altitudine: 27 cm

- Înălțimea cel mai jos: 14 cm

- Lungime: 61 cm

- Adâncime: 12 cm

MOTIV: Stele
ALTE BRANDURI: cotton love

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
15 clienți care au
apreciat acest produs