Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   raft L8

VÂNZARE INCHEIATĂ - raft L8

Poliția a face parte din orice interior, are un spatiu de stocare, care poate stoca o mulțime de lucruri. Cărți, DVD-uri, statui mici și imagini în rame, care .. mai mult

Prețul nostru: de la 300 lei
Rating
4.5
24 Rating


raft L8

Poliția a face parte din orice interior, are un spatiu de stocare, care poate stoca o mulțime de lucruri. Cărți, DVD-uri, statui mici și imagini în rame, care sunt foarte dragi memorie.

Și, dacă aveți nevoie de un astfel de raft, atunci puteți apuca un L8 raft, care este foarte modern și frumos, dar, de asemenea, practic. Salva pe el tot ce avea nevoie. Acesta poate fi, de asemenea, foarte frumos pentru a revigora și rafina orice interior.

Puteți să-l utilizați în multe interioare la copii pokojíčcích, cămine studențești sau chiar în dormitor, cameră sau den living. Perfect pentru copii mici, adolescenți și adulți.

Puteți alege din două culori pentru a alege acest lucru într-adevăr toată lumea. Culoarea de cenușă de lemn, care este foarte plăcut și frumos. Animă toate spațiile, se adaugă la frumusețea și perfecțiunea.

Mobilierul este foarte bine datorită materialului preparat și, de asemenea. Este un material durabil LTD, care este foarte ușor de întreținut și arată frumos.

Aceste rafturi frumoase și vă puteți combina cu un alt mobilier de Lori. Să luăm, de exemplu, astfel încât să puteți dresser sau pat. La o privire complet, atunci puteți captura o cameră de 2 Lori, Lori 4, 5 sau Lori Lori a 7-a copiilor întreaga lui

dimensiuni:

- Lățime: 110 cm

- Adâncime: 20 cm

- Înălțime: 65 cm

- Greutate: aprox 16 kg

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
24 clienți care au
apreciat acest produs