Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   Raft FINO

Raft FINO

  Doriți să vă îmbunătățiți interiorul cu un raft modern și frumos, datorită căruia veți avea toate lucrurile mici frumos stocate? Dar nu sunteți sigur care .. mai mult

Prețul nostru: 198 lei
Disponibilitate 6-8 săptămâni
Adaugă in coș
Rating
4.6
19 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14479-0 Raft FINO 198 lei 6-8 săptămâni Cantitate

Raft FINO

 

Doriți să vă îmbunătățiți interiorul cu un raft modern și frumos, datorită căruia veți avea toate lucrurile mici frumos stocate? Dar nu sunteți sigur care o să obțineți, doriți să fie practic, dar, de asemenea, piesa moderna.

Vă recomandăm un raft frumos Fino, care este simplu și elegant. Datorită designului minimalist, acesta va încăpea într-adevăr în toate Interioarele și camerele. Raft este un accesoriu mare și practic că veți cădea în dragoste cu.

Raft Fino este perfect nu numai pentru camere pentru copii, dar, de asemenea, în sălile de student, dar poate fi, de asemenea, plasate în camera de zi, dormitor sau birou. Prin urmare, este potrivit pentru toate, pentru băieți și pentru fete.

Raft are patru cuie pe care puteți atârna nimic, haine, genți de mână, prosoape sau chiar de decorare. Puteți stoca pe ea diverse mărunțișuri, îmbrăcăminte, imagini și statui mici.

Raft Fino este într-o culoare albă frumos, marginile laterale a preveni conținutul de la care se încadrează din raft. Este fabricat din MDF de înaltă calitate, ceea ce îl face puternic și durabil.

Dimensiuni:

-Adâncime: 15 cm

-Înălțime: 28 cm

-Lățime: 90 cm

 

CULORI: alb
culoare mobilier: Alb
ALTE BRANDURI: Bellamy

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
19 clienți care au
apreciat acest produs