Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Prosoape de față și baie pentru copii   /   Prosoape de baie   /   copii prosop Troli

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - copii prosop Troli

Stânga în prezent sunt foarte moderne, dragoste este, probabil, toţi copiii, băieţi şi fete. Doriţi să aveţi aceste gnomi mici şi drăguţ peste tot, pe haine, .. mai mult

Prețul nostru: 41 lei
Prețul original: 48 lei
Rating
4.4
14 Rating


copii prosop Troli

Stânga în prezent sunt foarte moderne, dragoste este, probabil, toţi copiii, băieţi şi fete. Doriţi să aveţi aceste gnomi mici şi drăguţ peste tot, pe haine, rucsac, sau, de asemenea, registrele de lucru. Poate copii ia un prosop de baie frumos cu spiriduşii.

Spiriduşii de prosop copil este o frumoasa, colorata si foarte modern, va încânta toţi iubitorii de această poveste basm animate. Copil prosop este din cauza culorii sale roz mai potrivite pentru fetiţe.

Prosop de baie Baby este util nu numai in baie, dar, de asemenea, în grădină, la piscină sau pe plajă. Acesta este fabricat din materiale de inalta calitate din bumbac 100 %, care este foarte placuta la atingere si delicat.

Culoarea de prosoape de baie pentru copii sunt foarte intense, vibrante şi pline de culoare, şi nimic nu este pe ea nu se schimbă chiar şi după mai multe spălări. Vă recomandăm că vă spălaţi cu prosopul de baie în maşina de spălat la o temperatura maxima de 40 de grade.

-dimensiuni: 70 x 140 cm inaltime

DIMENSIUNE: 140x70 cm
ALTE BRANDURI: Faro

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
14 clienți care au
apreciat acest produs