Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru perete   /   Decorațiuni de perete DEKORNIK cu tematica unui circ-albastru închis

sfat

VÂNZARE INCHEIATĂ - Decorațiuni de perete DEKORNIK cu tematica unui circ-albastru închis

  Este o decorațiune de perete auto-adezivă într-un design albastru-închis cu detalii de un gri deschis și culoarea muștarului.Are forma unui cort de circ .. mai mult

Prețul nostru: de la 165 lei
Prețul original: de la 253 lei
Rating
4
0 Rating


Decorațiuni de perete DEKORNIK cu tematica unui circ-albastru închis

 

Este o decorațiune de perete auto-adezivă într-un design albastru-închis cu detalii de un gri deschis și culoarea muștarului.Are forma unui cort de circ care va transforma fiecare cameră de copil într-o lume de poveste.

Propritățile sunt că are o funcție care blochează orice vopsea de pe perete să strălucească prin abțibild.Înainte de aplicare trebuie curățate de praf și mizerie,lipiți-le la cel puțin 20 de zile după zugrăvit.Nu recomandăm aplicarea lor pe pereti care au fost zugrăviți cu vopseluri strălucitoare sau lavabile.

Punctele aurii nu sunt parte integrantă a decorațiunii.

Materialul se referă la faptul că abțibildurile sunt printate pe polyester,care la atingere seamănă cu materialul textil.Este folosit un puternic adeziv acrilic.

 

DIMENSIUNE: 0,3 m², 0,5 m², 1 m²
culoare: albastru, gri, galben
ALTE BRANDURI: Dekornik

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienți care au
apreciat acest produs