Banaby.ro   »   Decorațiuni   /   Postit-uri pentru copii   /   Postit-uri pentru perete   /   Decoratiune de perete cu fluturi

VÂNZARE INCHEIATĂ - Decoratiune de perete cu fluturi

Va ganditi ce anume sa folositi pentru a actualiza dormitorul copiilor? Ce va face dormitorul mai dragut si mai finut? Prin alegerea unei decoratiuni de perete .. mai mult

Prețul nostru: de la 123 lei
Prețul original: de la 144 lei
Rating
4.7
21 Rating


Decoratiune de perete cu fluturi

Va ganditi ce anume sa folositi pentru a actualiza dormitorul copiilor? Ce va face dormitorul mai dragut si mai finut? Prin alegerea unei decoratiuni de perete sau unui accesoriu potrivit, vei scuti mult din munca grea.

Achizitioneaza decoratiunea de pereti cu fluturi pentru micul lor regat si pur si simplu dormitorul lor va fi mai colorat si armonios pe interior. In acest fel dormitorul va fi mai distractiv, original si absolut perfect!

Aceasta decoratiune de perete se potriveste oricarui dormitor de copii si-l vor face sa arate unic. La realizarea lui sunt folosite culori pastelate prietenoase, aduc o atmosfera romantica si linistita in camera copilului.

Decoratiunea este facuta din vinil semi-mat auto-adeziva care minimizeaza reflectia luminii si este rezistenta la lumina soarelui. Nu este neaprat necesara aplicarea decoratiunii pe perete. Mai sunt si alte posibilitati de aplicare. Rugati-va copii sa va ajute si sa se gandeasca la locuri speciale unde sa aplice decoratiunea. Ea poate fi aplicata pe orice suprafata uscata si neteda.

Decoratiunea poate fi aplicata pe dulapuri, usi, tabliile de la pat, geamuri, oglinzi, gresie si faianta, etc. Decoratiunea de perete se aplica foarte usor. Intretinerea este la fel de usora, pur si simplu folositi o carpa moale si umeda pentru a sterge peste ea. Decoratiunile de perete cu fluturi si printate folosind cerneala eco, ce este non-toxica si fara miros.

Dimensiunile disponibile sunt 0.5 m2, 1 m2 si 1.5 m2.

Optiunea cu dimensiunea de 0.5 m2 contine:

- 29 de fluturi cu dimensiuni de la 16 x 5 cm pana la 9 x 6 cm

- 23 de cercuri cu diametrul de 2-3 cm

Optiunea cu dimensiunea de 1 m2 contine:

- 45 de fluturi cu dimensiuni de la 20 x 18 cm pana la 10 x 8 cm

- 28 de cercuri cu diametrul de 3-5 cm

Optiunea cu dimensiunea de 1.5 m2 contine:

- 45 de fluturi cu dimensiuni de la 24 x 24 cm pana la 10 x 10 cm

- 30 de cercuri cu diametrul de 3.5-6 cm

ALTE BRANDURI: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
21 clienți care au
apreciat acest produs