Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Perne   /   Perne pentru alăptare   /   Pernă pentru alăptare și relaxare – GADEO model cu pisici

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pernă pentru alăptare și relaxare – GADEO model cu pisici

  Pernă pentru alăptare în formă de potcoavă este potrivită pentru relaxare în timpul sarcinii, pentru poziționarea bebelușilor în timpul alăptării, pentru a .. mai mult

Prețul nostru: 153 lei
Rating
4.8
11 Rating


Pernă pentru alăptare și relaxare – GADEO model cu pisici

 

Pernă pentru alăptare în formă de potcoavă este potrivită pentru relaxare în timpul sarcinii, pentru poziționarea bebelușilor în timpul alăptării, pentru a asigura stabilitatea bebelușilor în timpul jocului. Lungime 160 cm în axă, aproximativ 190 cm după arcul exterior.

Sypek (în interiorul pernei) este umplută cu margele de poliester, cantitatea de umplere poate fi completată sau îndepărtată printr-un fermoar care este cusut într-un singur loc. Folosind bilele în poziția  "culcat ", volumul scade și sypek devine mai moale. Acesta este un fenomen natural și ar trebui să fie luat în considerare.

Bilele EPS sunt special curățate și inofensive, potrivite și pentru copiii cu vârsta sub 3 ani. Ca material de umplere, sferele sunt ideale. Se adaptează perfect la forma corpului, nu deține acarieni, nu absoarbe umezeala din aer.

Husa este confecționată din pânză de înaltă calitate (100% bumbac). Ea are un fermoar lung pentru îndepărtarea ușoară, iar în partea de jos există curele pentru a se lega capetele de pernă peste tine, creând un cuib sigur și confortabil pentru copilul tau.

Fabricat în Republica Cehă.

Husa este lavabilă la 40 ° C, fără înălbitor, nu curățați, nu se usucă într-un uscător de rufe pentru a reduce coagularea bilelor.

 

MOTIV: Pisoi
culoare: alb, negru
ALTE BRANDURI: Gadeo

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.8
11 clienți care au
apreciat acest produs