Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi înalte   /   Patul de dormit Gabi Mid cu turn și tobogan - pin

Reduceri

VÂNZARE INCHEIATĂ - Patul de dormit Gabi Mid cu turn și tobogan - pin

Dacă aveți o mică prințesă acasă, atunci, cu siguranţă, aveți nevoie de acest pat, deoarece fiecare prințesă îşi doreşte propriul său castel cu turn. Patul .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 277 lei
Rating
5
1 Rating


Patul de dormit Gabi Mid cu turn și tobogan - pin

Dacă aveți o mică prințesă acasă, atunci, cu siguranţă, aveți nevoie de acest pat, deoarece fiecare prințesă îşi doreşte propriul său castel cu turn. Patul central Gabi are tot ceea ce este necesar. Este combinația ideală a unui somn sigur și de bună calitate, împreună cu un spațiu pentru joacă. Datorită toboganului,copii pot avea parte de o mulțime de distracție!

Patul este realizat din pin solid de bună calitate, iar casuţa de joacă din țesături, împreună cu turnul utilizează 100% bumbac. Întreținere este ușoară datorită finisajului cu lac dublu. El este realizată în conformitate cu standardul EN 747. Puteți alege culoarea de finisaj a patului și, de asemenea, culoarea casei și turnului din țesătură. Culorile disponibile pot fi găsite mai jos.

Vă rugăm să precizați opţiunea dumneavoastră când palsaţi comandă. Sunt incluse un tobogan, un cadru de pat, o căsuţă de joacă din țesătură, o saltea cu spumă T25 de dimensiune 80 x 180 cm, un turn fabricat din material textil. Capacitatea de greutate maxim suportată a patului este de 100 kg.

- l.188 x l.88 x î.106 cm

- lungimea glisierei laterale - 150 cm

- lățimea totală a patului, inclusiv glisiera - 220 cm

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
5
1 clienți care au
apreciat acest produs