Banaby.ro   »   Totul pentru sugari   /   Nutriție și alăptare   /   Biberoane și căni pentru copii   /   infantil flacon aur 270ml

MOMENTAN INDISPONIBIL - infantil flacon aur 270ml

sticla Baby este o parte importantă a dezvoltării copilului și a copiilor de la bea. Prin urmare, ar trebui să fie de înaltă calitate, realizate din materiale .. mai mult

Prețul nostru: de la 53 lei
Rating
4.8
19 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
6702-0 roz zmeură 53 lei Vândut în prezent
6702-2 verde închis 53 lei Vândut în prezent

infantil flacon aur 270ml

sticla Baby este o parte importantă a dezvoltării copilului și a copiilor de la bea. Prin urmare, ar trebui să fie de înaltă calitate, realizate din materiale sigure, care nu sunt în nici un fel dăunează copiilor. Si astfel este de aur biberon.

În plus față de calitatea și siguranța sticlei haute couture combinata cu materiale atemporale. Detaliile sunt inspirate de cele mai recente tendințe și este o sticlă modernă și elegant copil. Suprafața placat cu aur, un frumos aplicatii de aur de la Premium și transluciditate arată frumos și modern.

Ea nu contine BPA, are o tetină cu trei poziții, care este fabricat din silicon de grad medical. Ea are supapă anti colicative, care permite treptată a lăsa aerul din sticla. El ia pentru a nu numai copiii, ci și părinții.

- Volum: 270 ml

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.8
19 clienți care au
apreciat acest produs