colț scris masă L11

Birou este o parte importanta a camerei fiecărui copil sau student. Copiii de școală trebuie să aibă un loc unde se pot calma si confort pentru a învăța, .. mai mult

Pretul nostru: de la 542 lei
disponibil 4-6 săptămâni
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
6774-0 verde 542 lei 4-6 săptămâni nu
6774-2 mov 542 lei 4-6 săptămâni nu

colț scris masă L11

Birou este o parte importanta a camerei fiecărui copil sau student. Copiii de școală trebuie să aibă un loc unde se pot calma si confort pentru a învăța, scriind sarcini și de a face tot ce este necesar.

birou de colt frumos se va potrivi în camere tuturor copiilor, mai ales în cazul în care nu există de mult spațiu. Veți apoi în fiecare colț și colț. Tabelul poate fi utilizat pentru copiii care au început școala pentru adolescenți și studenți.

Puteți alege din două culori pentru a alege, astfel încât toți băieții și fetele. Culoarea de cenușă de lemn este modern și frumos, potrivite pentru toate interioarele. Design elegant, subtil si poate lumina pana frumos pentru fiecare copil și camera de student.

Mobila este extrem de manieră de înaltă calitate, aceasta se datorează în principal de calitate și de materiale LTD durabil, care este ușor de întreținut. piese individuale au margini rotunjite, mobilier și eliminarea leziunilor și este sigur pentru toți copiii.

Acesta poate fi combinat cu alte piese de mobilier din colectia Lori, de exemplu, cu un pat, un raft sau masă de toaletă. Puteți lua, de asemenea, copiii lor, de-a lungul camera copiilor Lori 5, 6 sau Lori Lori a 8

dimensiuni:

- Înălțime: 78 cm

- Greutate: aprox 41 kg

- Lățime: 96.5 cm

- Adâncime: 96.5 cm

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs