Banaby.ro   »   Jucării   /   jucării pentru copii   /   Jucării pluș   /   maxi Pyžamožrout vulpe

Reduceri

MOMENTAN INDISPONIBIL - maxi Pyžamožrout vulpe

Pyžamožrout. Cameră frumoasă și modernă a copilului plus, care nu este numai caracteristici moderne și decorative, dar, de asemenea, foarte practic. Copiii tăi .. mai mult

Prețul nostru: 73 lei
Prețul original: 121 lei
Rating
4.5
24 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14493-0 maxi Pyžamožrout vulpe 121 lei 73 lei Vândut în prezent

maxi Pyžamožrout vulpe

Pyžamožrout. Cameră frumoasă și modernă a copilului plus, care nu este numai caracteristici moderne și decorative, dar, de asemenea, foarte practic. Copiii tăi vor iubi chiar te simți simpatie pentru ei, pentru că ei sunt foarte drăguț!

Pyžamožrout Fox este foarte frumos și drăguț. pui mici vor iubi într-adevăr toate cei mici. Anima fiecare copii de interior, băieți și fete Britanie va arata modern și colorat!

Pyžamožrout este animal împăiat foarte special, care are într-adevăr toate. Pat de copil face ordine vioaie, copii în ea salvează jumperii și ați terminat. Nu este cazul în care copiii trebuie să se uite în pijama pat de copil.

Pyžamožrout este în dimensiuni mari și astfel să se asigure că se potrivește în orice pijamale. Sărută puiul meu prevăzut cu fermoar de închidere și, prin urmare, nu permite a căzut pijamale.

În plus, pyžamožrout îndeplinește și alte funcții, de exemplu, locul perfect pentru a ascunde jucării, copii și alte comori secrete. Acesta poate fi folosit, de asemenea, ca perna frumos și pene, care iubesc toți copiii.

Fiecare pyžamožrout se face cu cea mai mare grijă, fiecare piesă este cusut de mana, ceea ce face ea devine o piesă unică și original, care va încânta copii și interioare pentru copii.

Měkoučkého produs dintr-un material confortabil, care este foarte moale la atingere. Culoarea apei, ceea ce înseamnă că este inofensiv pentru sănătatea copiilor. Acesta poate fi spălată la mașină și la 40 de grade în mașina de spălat nu se estompeze sau pierde forma.

Pyžamožroutek are un strat care este fabricat dintr-un material hidrofil special care ajută la transportul umidității departe de corp. Umplute cu margele din poliester silicon El-Ball. Ei place atât pentru adulți cât și pentru copii.

- dimensiuni: 41 x 46 cm

MOTIV: Vulpe
ALTE BRANDURI: Mint Kitten

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
24 clienți care au
apreciat acest produs