Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Fotolii și canapele pentru copii   /   Fotolii pentru copii   /   Disney copil drapate scaun Tlapková patrulare

VÂNZARE INCHEIATĂ - Disney copil drapate scaun Tlapková patrulare

În camera copiilor desigur există, de asemenea, jucării, un pat, dulapuri şi alte piese de mobilier. Cu toate acestea, copiii au nevoie în cameră au un spaţiu .. mai mult

Prețul nostru: 453 lei
Rating
4.3
7 Rating


Disney copil drapate scaun Tlapková patrulare

În camera copiilor desigur există, de asemenea, jucării, un pat, dulapuri şi alte piese de mobilier. Cu toate acestea, copiii au nevoie în cameră au un spaţiu unde pot odihni, relaxa şi stai jos. Şi servesc o mare.

Disney copii pe tapiţat balansoar leagan este un frumos, colorate si moderne. Potrivit pentru toţi copiii. Tema animata basm Tlapková alergători va iubi toate copii, băieţi şi fete.

Scaun tapitat lounge este făcut dintr-un material care este foarte moale la atingere. Design-ul este perfect în toate dormitoare, colturi si camere. Adecvate de monitorizare a basme, citind cărţi, relaxare, vopsea şi altele.

Disney şezlong tapitat este fabricat din materiale de calitate, cadru robust asigura o durată de viaţă lungă a Catedrei. Este potrivit pentru toţi copiii cu vârsta sub 6 ani.

Dimensiuni:

Înalţimea totală: 44 inch

-Lăţimea totală: 59 inci

-sediul: 29 inch

-adancime: 32 inch

-înălţimea scaunului de la podea: 20 inch

-sarcina utila: până la 43 de kilograme

CULORI: roșu, albastru
ALTE BRANDURI: Delta

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.3
7 clienți care au
apreciat acest produs