Canapeaua extensibilă pentru copii cu motivul Football

Originalitatea este apreciată în special în dormitorul copiilor. De asemenea,intenţionaşi să cumpăraţi o canapea extensibilă pentru ”regatul”copiilor? Există .. mai mult

Pretul nostru: 306 lei
disponibil În 14 zile
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
2564-0 D3 + 306 lei În 14 zile nu

Canapeaua extensibilă pentru copii cu motivul Football

Originalitatea este apreciată în special în dormitorul copiilor. De asemenea,intenţionaşi să cumpăraţi o canapea extensibilă pentru ”regatul”copiilor? Există mai multe avantaje:copii o pot folosi pentru desen, odihnă, vizionarea de desene animate sau ca un pat pentru prietenii veniţi în vizită care rămân peste noapte. Este practic multifuncţională! Atunci când utilul se îmbină cu frumosul, rezultatul este această uimitoare canapea extensibilă pentru copii Football. Aveți posibilitatea să utilizați această canapea pentru a da viață nu numai dormitorul copiilor dumneavoastră, ci, de asemenea, uni colț, sau loc de joacă. Canapeaua este de foarte bună calitate, sigură și ușoară, prin urmare, copiii o pot muta cu ușurință oriunde s-ar dori să o aibă. De asemenea, este foarte simplu de strâns şi desfăcut, astfel încât chiar și copiii pot face aceast lucru. Fiind realizată din materiale de bună calitate, tu si copiii tai vă veţi bucura de ea mult timp. Este inclus un al patrulea segment suplimentar. Puteți să-l utilizați pentru a mări zona de relaxare sau de a prelungi patul. Segmentul suplimentar poate fi atașat cu ajutorul Velcro. Spătarul robust face ca întreaga canapea să fie foarte stabilă. Copiii se pot sprijini de ea fără griji. Fiecare set conține o pernă, pouf și un al patrulea segment suplimentar. Materialul care acoperă canapeaua este fabricat din bumbac 100% cu velur adăugat. Acest lucru face ca suprafaţa de acoperire să fie rezistentă la murdărie. Husa este detașabilă și se poate spăla la mașină de spălat.

Dimensiuni: Canapea extensibilă strânsă

- Înălțime: 59 cm

- lățime: 98 cm

- adâncimea de 48 cm

Canapea desfăcută cu patru segmente suplimentare:

- inălțime: 59 cm

- lungime: 168 cm

-lățime: 98 cm

- Grosime spumă: 8 cm

- Zona de dormit: - 71,5 x 160 cm

Livrare garantată de Crăciun. Dacă produsul nu este în stoc, vă garantăm livrarea lui de Crăciun, în cazul în care îl comandați pe 1 decembrie sau mai devreme de această dată.

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs