Banaby.ro   »   Așternuturi pentru pat   /   Cuverturi de pat   /   Cuvertura pentru pat ELMO ROZ ÎNTUNECAT

MOMENTAN INDISPONIBIL - Cuvertura pentru pat ELMO ROZ ÎNTUNECAT

Dacă doriți o pătură pentru copii frumoasă și plină de culoare , care să fie calduroasă, mare și potrivită pentru zilele și seriile de iarnă reci, atunci .. mai mult

Prețul nostru: de la 105 lei
Rating
4.5
24 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14237-0 150x200 cm 105 lei Vândut în prezent
14237-2 220x200 cm 225 lei Vândut în prezent

Cuvertura pentru pat ELMO ROZ ÎNTUNECAT

Dacă doriți o pătură pentru copii frumoasă și plină de culoare , care să fie calduroasă, mare și potrivită pentru zilele și seriile de iarnă reci, atunci această pătură pentru pat Elmo roz întunecat este potrivită pentru dvs.!

Pătura îi poate încălzi pe copii în zilele reci și le oferă totodată un sentiment foarte plăcut de “atingere delicată”. Este, de asemenea, grozavă ca şi cuvertură care urmează să fie „aruncată” peste pat la nevoie. Camera va părea dintr-o dată mai ordonată și, de asemenea, întregul interior se va lumina.

Cuvertura de pat este perfectă pentru fiecare cameră de copil, dar în special pentru camerele de fete. Este, de asemenea, potrivită pentru adulți care o vor îndrăgi de îndată. Cuvertua poate fi folosită pentru camere de zi, dormitoare sau camere comune.

Pătura / cuvertura de pat este realizată din micro-mătase cu înaltă tehnologie (microfibră de mătase), care este plăcută la atingere și delicată. Partea inferioară a păturii / cuverturii de pat este realizată dintr-un material catifelat de foarte bună calitate, care este moale şi plăcut la atingere.

Pătura / cuvertura de pat are culori bogate și strălucitoare care nu se estompează chiar şi după mai multe spălări. Are proprietăți antialergice şi nu necesită călcare. După spălare o luați,o scuturaţi de câteva ori și este uscată!

Pătura / cuvertura de pat Elmo roz întunecat este frumosă, plină de culoare, şi poate lumina orice cameră. Combinați pernele din colecția Elmo în diferite culori și veţi face camera dumneavoastră să arate minunat!

CULORI: roz

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
24 clienți care au
apreciat acest produs