Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Comode și dulapuri pentru copii   /   Comode pentru copii   /   Dulap cu sertare Uni 11

VÂNZARE INCHEIATĂ - Dulap cu sertare Uni 11

Aveți o mulțime de haine și multe alte lucruri pe care trebuie sa le depozitați undeva,dar nu știți unde?Toate rafturile și sertarele sunt pline?Trebuie să .. mai mult

Prețul nostru: de la 465 lei
Rating
4.7
11 Rating


Dulap cu sertare Uni 11

Aveți o mulțime de haine și multe alte lucruri pe care trebuie sa le depozitați undeva,dar nu știți unde?Toate rafturile și sertarele sunt pline?Trebuie să vă luați un alt spațiu de depozitare.Dar nu știți ce să alegeți?

Noi vă recomandăm frumosul,modernul și practicul dulap cu sertare  UNI 11 care oferă un spțiu mare de depozitare,fiind frumos,modern și practic.Se potrivește perfect în toate interioarele.

Este făcut din material de înaltă calitate care durează.Mai concret,este făcut din LTD,care este ușor de întreținut.

Părțile individuale au marginile rotunde care sunt sigure pentru copii.Minimizează de asemenea riscul accidentărilor.Este perfect pentru toate interioarele,de la camerele elevilor la cele ale copiilor,atât pentru băieți,cât și pentru fete.

Are culaorea COIMBRA a cenușei,care este combnată cu alte culori.Puteți cumpăra alte piese de mobilier din aceeași colecție cum ar fi birouri,dulapuri,paturi,creând un interior modern și comprehensiv.

Dimensiuni:

-adâncimea-39 cm.

-lățimea-118 cm.

-înălțimea-95 cm.

execuție mobilier: din laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
11 clienți care au
apreciat acest produs