Banaby.ro   »   Totul pentru sugari   /   Cărucioare și accesorii   /   Cărucioare   /   actor ambulant pentru gemeni tandem

VÂNZARE INCHEIATĂ - actor ambulant pentru gemeni tandem

Dacă aveți doi copii, atunci veți aprecia acest cărucior minunat pentru gemeni Tandem. Este o practică și modernă, în același timp, potrivit pentru toți .. mai mult

Prețul nostru: de la 964 lei
Prețul original: de la 1 231 lei
Rating
4.4
9 Rating


actor ambulant pentru gemeni tandem

Dacă aveți doi copii, atunci veți aprecia acest cărucior minunat pentru gemeni Tandem. Este o practică și modernă, în același timp, potrivit pentru toți copiii, băieți și fete. Aprecia pentru toți părinții.

cărucior scaun din față este potrivit pentru copii de la sase luni, bancheta din spate este potrivit pentru copii de la naștere. Cărucior are un cadru din aluminiu ușor, LINK de frână spate. Suportul pentru picioare poate fi reglat pe scaunul din față. Pe bancheta din spate, puteți regla scaunul.

Baldachin pe bancheta din spate cu fereastra. Balustradei în fața ei poate fi îndepărtată. Centura este întărită pe ambele scaune, o perioada de cinci puncte. Mai mult decât atât, există, de asemenea, un coș mare de stocare.

Roțile din față se pot repara. Carucior pentru gemeni este compus si foarte usor se descompune, este compact. Prețul de picior și schimbarea pungii încălzit de. Acesta este fabricat dintr-un material moale, care este combinat cu pielea ecologică.

dimensiuni:

- Greutate ambulant: 13 kg

- Pliat Lungime cărucior: 110 cm

- Pliat înălțime cărucior: 40 cm

- Lățimea cărucior pliat: 58 cm

- Lungime cărucior desfăcută: 94 cm

- Înălțime cărucior desfăcute: 110 cm

- lățimea cărucior nepliat: 57 cm

- Lungimea scaunului din față: 76 cm

- Lățime a scaunului din față: 34 cm

- Lungimea scaunului din spate: 60 cm

- O lățime a scaunului din spate: 34 cm

ALTE BRANDURI: CHIPOLINO LTD.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
9 clienți care au
apreciat acest produs