Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Rafturi, dulapuri etajere și biblioteci   /   Polițe   /   Raft UNI 12

VÂNZARE INCHEIATĂ - Raft UNI 12

  Raftul este încă o piesă de mobilier pe care o veți îndrăgi.Vă ajută să aveți în vedere tot ce vă interesează.Oferă nu doar suport practic,ci și un design .. mai mult

Prețul nostru: 77 lei
Rating
4.5
18 Rating


Raft UNI 12

 

Raftul este încă o piesă de mobilier pe care o veți îndrăgi.Vă ajută să aveți în vedere tot ce vă interesează.Oferă nu doar suport practic,ci și un design de interior modern și frumos.

Se va potrivi în orice camera de copii.Copiii își pot păstra lucrurile de valoare pe el cum ar fi jucăriile,ramele de poze sau cărțile.

Este făcut foarte bine,în parte datorită folosirii unor materile de calitate.Este făcut dintr-un LTD durabil care este ușor de întreținut,minimizând riscul accidentelor și de aceea este o piesă de mobilier pentru copii sigură.

Raftul este făcut doar de muncitori calificați,dar are și o frumoasă culoare COIMBRA,o culoare a cenușei.Mulțumită designului colorat,se potrivește în orice încăpere,de exemplu în camerele elevilor sau ale copiior mai mici,atât cele de băieți,cât și cele de fete.

Raftul face parte din colecția Ultimo,colecție care are și alte piese de mobilier.Puteți cumpăra și alte piese de mobilier,cum ar fi dulapuri,rafturi,paturi,birouri și alt fel de mobilier.

Dimensiuni:

-înălțimea-12 cm.

-adâncimea-12 cm.

-lățimea-80 cm.

 

CULORI: maro
culoare mobilier: maro

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
18 clienți care au
apreciat acest produs