Banaby.ro   »   Totul pentru sugari   /   Nutriție și alăptare   /   Scaune de masă pentru copii   /   Scaun reglabil pe înălțime LUCA verde

VÂNZARE INCHEIATĂ - Scaun reglabil pe înălțime LUCA verde

  Scaunul reglabil pe înălțime este foarte important și este singura modalitate de a vă asigura că copiii vor sta în timpul mesei frumos, care este, de .. mai mult

Prețul nostru: 629 lei
Rating
4.7
15 Rating


Scaun reglabil pe înălțime LUCA verde

 

Scaunul reglabil pe înălțime este foarte important și este singura modalitate de a vă asigura că copiii vor sta în timpul mesei frumos, care este, de asemenea, foarte practic. Vă recomandăm acest scaun înalt LUCA.

Este un scaun frumos, care va crește cu copilul tau, este modern și potrivit pentru toate Interioarele. Înălțimea și adâncimea scaunului și a suportului pentru picioare pot fi ajustate, copiii vor sta confortabil și vor deține postura corectă.

Scaunul are un spătar ergonomic și cotiere ce sunt curbate și ergonomice. Frumoasa culoare roșie este deosebit de potrivită pentru fete.

Scaunul și suportul pentru picioare pot fi reglate astfel încât scaunul să crească cu copilul dumneavoastră. Suprafața este vopsită cu vopsea roșie și un lac, care sunt certificate și îndeplinesc normele de sănătate și reglementările UE.

Scaunul înalt LUCA-verde este potrivit pentru copii de la nouă luni, sau din moment ce copilul este capabil să stea independent. Acesta va spori aspectul pentru orice interior și, de asemenea, va fi un loc de calitate pentru copiii dumneavoastră.

Este confecționat din materiale de calitate. Cadrul scaunului este fabricat din lemn de, scaunul, tetiera și suportul de picioare sunt realizate din placaj de PAL.

Dimensiuni:

-Dimensiune suport: 40 x 31 cm

-înălțime suport: 12-40 cm

-dimensiunile scaunului: 40 x 25 cm

-înălțime șezut: 44-56 cm

-înălțime scaun: 84 cm

-adâncime scaune: 58 cm

-lățime scaun: 43 cm

 

execuție mobilier: lemn de fag
ALTE BRANDURI: Wood Partner

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
15 clienți care au
apreciat acest produs