Banaby.ro   »   jucării pentru copii   /   Didactic jucării   /   Jucărie educativă de perete - Pisoi

Jucărie educativă de perete - Pisoi

Jucăria educativă de perete este un instrument ideal pentru primul număr. Copilul învață numerele de la 1 la 9 și, în același timp, își dezvoltă abilitățile .. mai mult

Prețul nostru: 269 lei
Timpul de expediere În 14 zile
Adaugă in coș
Rating
4
0 Rating

Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
31472-0 Jucărie educativă de perete - Pisoi
269 lei
În 14 zile
Cantitate

Jucărie educativă de perete - Pisoi

Jucăria educativă de perete este un instrument ideal pentru primul număr. Copilul învață numerele de la 1 la 9 și, în același timp, își dezvoltă abilitățile motorii. Jucăria este grozavă ca echipament pentru grădiniță sau loc de joacă. Acasă, va fi un plus perfect pentru o cameră pentru copii, pronume dacă nu aveți suficient spațiu liber pe rafturi pentru jucării.

Înșurubați pisoiul vesel de perete la o înălțime adecvată și puteți începe să vă jucați. Jucăria poate fi combinată și cu alte animale din aceeași serie. Jucăriile de perete din această serie au laturi care sunt adaptate unele la altele. Puteți crea o gamă de jocuri educative pe perete cu un motiv de zebre, pisici, girafe și multe altele.

O parte a jucăriei este un labirint cu numere de la 1 la 9. La fiecare capăt al labirintului este afișat un număr de pești. Sarcina copilului este de a conecta peștii cu cifra corespunzătoare. În acest fel, copilul dezvoltă coordonarea motorie și în același timp învață să numere.

Unitatea este realizată din placă MDF și lemn. Jocul de perete poate fi atașat de perete cu patru dibluri. Diblurile sunt incluse.

Vârsta: 18m +

Dimensiuni: 55 x 36 x 3 cm

Respectă standardele UE de siguranță.

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienți care au
apreciat acest produs