Banaby.ro   »   Jucării   /   Corturi și căsuțe   /   Cort – Fulgi de zăpadă

VÂNZARE INCHEIATĂ - Cort – Fulgi de zăpadă

Cort frumos, care va fi iubit de fiecare copil. Cortul nu trebuie să fie utilizat doar în camera copiilor singur, dar poate fi, de asemenea, utilizat în .. mai mult

Prețul nostru: de la 545 lei
Rating
4.7
24 Rating


Cort – Fulgi de zăpadă

Cort frumos, care va fi iubit de fiecare copil. Cortul nu trebuie să fie utilizat doar în camera copiilor singur, dar poate fi, de asemenea, utilizat în alte camere și chiar în aer liber, de exemplu, în grădină, pe balcon și pe verandă. Acesta va găsi utilizarea sa în toate anotimpurile.

Copiii vor aprecia cu siguranță opțiunea de a avea propriul loc unde se pot simți în siguranță și în cazul în care acestea pot invita prietenii lor să se joace cu. Cortul se poate potrivii și la o persoană adultă, astfel încât părinții sunt invitați, de asemenea.

Este simplu și rapid la asamblare, aveți posibilitatea să-l mutați cu ușurință, sau reconstruii, este un joc de copii. Cortul este fabricat din două țesături colorate, care au un design frumos, în special fulgi de zăpadă, care dau impresie de liniște și calm.

Cu designul său, cortul este potrivit pentru camre de fete și camere de băieți. Acesta dispune de o fereastră, care poate fi acoperită Există două buzunare la cort în cazul în care copiii pot ascunde comorile lor. Covorașul poate fi achiziționat separat din categoria perne cu forme geometrice.

Dimensiune:

-înălțime pol: 180 cm

-înălțime după asamblare: 150 cm

-lățimea la bază: 100/100 cm

CULORI: alb, bej
ALTE BRANDURI: funwithmum

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.7
24 clienți care au
apreciat acest produs