saltea VISCO 120x60 cm

Cumpara saltea de calitate este adesea o problemă, nu știți exact pe care să sape și ce să ia? Vă recomandăm o saltea modernă și frumos, care este foarte bun. .. mai mult

Pretul nostru: 270 lei
Původní cena: 376 lei
disponibil 1-3 săptămâni
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
16118-0 saltea VISCO 120x60 cm 376 lei 270 lei 1-3 săptămâni nu

saltea VISCO 120x60 cm

Cumpara saltea de calitate este adesea o problemă, nu știți exact pe care să sape și ce să ia? Vă recomandăm o saltea modernă și frumos, care este foarte bun. Într-adevăr toată lumea iubesc ei!

Visco saltea 120x60 cm într-adevăr oferă maximum de confort, nu numai atunci cand dormi pe timp de noapte, dar, de asemenea, în timpul de relaxare în timpul zilei. Este o alegere excelentă pentru toate tipurile de pat.

saltea de memorie excelentă făcută din spumă de termoelastica, care este perfect adaptat la forma intregului corp in timpul somnului. Saltele dimineata reduce durerea a organismului, ajută la tratarea spate și previne durerile degenerare a vertebrelor.

Visco saltea are un capac, care este antibacterian și hipoalergenic. Acest lucru permite salteaua off și spălați-l în mașina de spălat.

- Dimensiune: 120 x 60 cm

Livrare garantată de Crăciun. Dacă produsul nu este în stoc, vă garantăm livrarea lui de Crăciun, în cazul în care îl comandați pe 1 decembrie sau mai devreme de această dată.

Dimensiune saltea: 120x60 cm
Tipul de saltea: saltea spumă
limită de greutate: 40 kg
Grosime saltea pentru pat: 13 cm
více značky: Ourbaby

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs