saltea VISCO 140x70 cm

Pentru somn bun și adecvat, este necesar să se obțină saltea bună și fermă, care va fi confortabil pentru toata lumea. Somnul va fi sănătos, în condiții de .. mai mult

Pretul nostru: 423 lei
disponibil 1-3 săptămâni
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
16117-0 saltea VISCO 140x70 cm 423 lei 1-3 săptămâni nu

saltea VISCO 140x70 cm

Pentru somn bun și adecvat, este necesar să se obțină saltea bună și fermă, care va fi confortabil pentru toata lumea. Somnul va fi sănătos, în condiții de siguranță și de calitate. Asigurați-vă că toate somn confortabil.

Vă recomandăm Visco saltea 140x70 cm. Nocležníkům confort oferta maximă nu numai în timpul somnului, ci și în timpul pauze scurte. El va iubi pe toți ei.

Este realizat din spumă poliuretanică și vâsco se adaptează perfect la forma intregului corp in timpul somnului. Saltele dimineata reduce durerile din corp, în cazul în care există probleme cu spatele, saltele în ajutându-le.

Visco saltea previne degenerarea musculară, o acoperire care este hipoalergenic, antibacteriene și pot fi îndepărtate și spălate într-o mașină de spălat. Este o saltea care este mare pentru toate tipurile de pat.

- Dimensiune: 140 x 70 cm

Livrare garantată de Crăciun. Dacă produsul nu este în stoc, vă garantăm livrarea lui de Crăciun, în cazul în care îl comandați pe 1 decembrie sau mai devreme de această dată.

Dimensiune saltea: 140x70 cm
Tipul de saltea: saltea spumă
limită de greutate: 80 kg
Grosime saltea pentru pat: 13 cm
rigiditate saltea: 3 - medie
více značky: Ourbaby

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs