pat din masiv ROMA

Pat elegant în design natural al lemnului de pin masiv, pat ROMA, atrage lemn, probabil, toată lumea partizan necolorat. Lacuri utilizate în acest produs sunt .. mai mult

Pretul nostru: de la 1 035 lei
disponibil 1-3 săptămâni
Adauga in cos
Rating
4
0 Rating


ti place? Patrajeaza:
Cod: Varianta: Pret: Discutie:
933-0 180x80 cm verde natural 1 035 lei 1-3 săptămâni nu
933-2 180x80 cm alte nuante de culori 1 097 lei 1-3 săptămâni nu
933-3 200x90 cm verde natural 1 140 lei 1-3 săptămâni nu
933-4 200x90 cm alte nuante de culori 1 205 lei 1-3 săptămâni nu

pat din masiv ROMA

Pat elegant în design natural al lemnului de pin masiv, pat ROMA, atrage lemn, probabil, toată lumea partizan necolorat. Lacuri utilizate în acest produs sunt ecologice, fără miros și nu conțin ingrediente aromatice și fără agenți cancerigeni și alți agenți toxici. Situat în cea mai înaltă clasă de acoperiri organice "E". Mulțumită patului menționat anterior trei straturi este mai rezistent la zgârieturi, deoarece suprafața este destul de greu. Postel "Institutul de Tehnologie Lemnului din Poznan", propriul certificat, care este de vânzare culcușuri în UE este necesară și poate fi achiziționat în două dimensiuni (180x80 și 200x90 cm), capacitatea de încărcare este de 80 kg.

O parte din fiecare pat este (sunt): - saltea din poliuretan cu capac din bumbac cu fermoar (8 cm adâncime, capac este lavabil) - bare de grosime lemn de plop de 20 mm, cu o lățime de 5 cm - două sertare cu patru roți (realizate în întregime din lemn, fete lamina), desigur, există instrucțiuni clare de instalare, prin care poate fi pliat cu ușurință pat.

Cu o mare varietate de culori pot fi achiziționate pat într-o altă culoare. Gama de culori prezente în close-up fotografie. În note suficient să se constate despre ce culoare vă interesează. Personalizate pot produce și livra bunuri într-o culoare diferită de meniu. Acesta este un pat într-un pat de două culori și copii alb-negru. În acest caz, este personalizat de fabricație și nu mai poate retrage din contract.

dimensiune paturi: 180x80 cm, 200x90 cm
CULORI PATURI: alte culori la comanda
executie paturi: fara bara de protectie, cu spatiu de depozitare, cu saltea, fara imprimeu
materiale paturi: masiv

Fotografii de la clienți

adauga poza

Discuție

Ajuta alti clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4
0 clienti au
apreciat acest produs