Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii ourbaby cu sina de siguranta-cu un motiv nuc-alb

reducere

VÂNZARE INCHEIATĂ - Pat pentru copii ourbaby cu sina de siguranta-cu un motiv nuc-alb

Patul pentru copii OURBABY arata cu adevarat uimitor iar designul sau de copii va completa fiecare dormitor de copii. Patul pentru copii OURBABY este .. mai mult

Prețul nostru: de la 544 lei
Prețul original: de la 580 lei
Rating
4.5
27 Rating


Pat pentru copii ourbaby cu sina de siguranta-cu un motiv nuc-alb

Patul pentru copii OURBABY arata cu adevarat uimitor iar designul sau de copii va completa fiecare dormitor de copii. Patul pentru copii OURBABY este functional,confortabil si usor de asamblat.Este facut din pal laminat si baza patului este facuta din lemn de pin(4 x 2 cm).

Aceasta asigura greutatea de 120 de kg.,prin urmare chiar si adultii pot sa stea sau sa se intinda pe el fara nicio grija. O sina de siguranta este inclusa.Poate fi plasata pe ambele parti ale patului,care face patul personalizabil.

In timpul zilei o poti indeparta ,lucru care creaza un loc de joaca,iar noaptea previne ca,copiii sa nu cada din pat. Sunt margini cauciucate imprejurul circumferintei tabliei si scarii care previne stricarea patului.Nu trebuie sa folositi lipici pentru margini,se vor lipi si fara el.

Acest pat pentru copii corespunde standardelor Europene si vine insotit de certificate de siguranta. Sunt incluse o sina de siguranta cu lungimea de 100 cm si o baza a patului.

Salteaua nu este inclusa dar poate fi comandata separat din sectiunea SALTELE,de unde o poti alege pe cea potrivita nevoilor tale.

CULORI PATURI: alb, nucă
execuție paturi: cu barieră, cu spațiu de depozitare
materiale paturi: laminat

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.5
27 clienți care au
apreciat acest produs