Banaby.ro   »   Paturi pentru copii   /   Paturi cu barieră pentru copii   /   Pat pentru copii Nico cu bariera de siguranta – Panda

Pat pentru copii Nico cu bariera de siguranta – Panda

Un frumos pat pentru copii, cu un imprimeu colorat al unui panda, va fi indragit de catre toti copii. Este potrivit atat in dormitoarele pentru fete, cat si in .. mai mult

Prețul nostru: de la 1 295 lei
Disponibilitate Vândut în prezent
Adaugă in coș
Rating
4.4
22 Rating


Îti place ? Partajează :
Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
3101-0 160x70 cm pat fără spațiu de depozitare 804 lei Vândut în prezent
3101-9 180x80 cm pat + spațiu de depozitare 1 295 lei 1-3 săptămâni Cantitate
3101-10 180x90 cm pat + spațiu de depozitare 1 322 lei 1-3 săptămâni Cantitate

Pat pentru copii Nico cu bariera de siguranta – Panda

Un frumos pat pentru copii, cu un imprimeu colorat al unui panda, va fi indragit de catre toti copii. Este potrivit atat in dormitoarele pentru fete, cat si in cele de baieti si va face ca acestea sa fie mai frumoase si mai luminoase.

Cerneala utilizata pentru imprimarea imaginii cu panda colorat este ecologica si non-toxica. Datorita profilului laminat, culorile sunt protejate impotriva decolorarii si deteriorarii. Acest pat pentru copii este fabricat din materiale de foarte buna calitate, care asigura robustetea si durabilitatea. Acesta include o baza de pat cu sipci de 2 cm.

Patul este livrat cu o bariera de siguranta care poate fi inlaturata, creand astfel un loc pentru relaxare și joaca. In timpul noaptii, bariera de siguranta se plaseaza la loc, si acest lucru ii impiedica pe copii sa cada din pat.

Chiar si adultii se pot aseza, sau pot dormi pe pat fara griji, datorita capacitatii sale de greutate suportata de 150 kg. Utilizarea de catre adulti nu va deteriora patul. Exista diferite finisaje de culoare disponibile pentru sertarele laterale si sertarul de depozitare - roz, alb, albastru, fag sau wenge. Indicati in comanda ce varianta de culoare doriti.

Paturile de 160 x 70 cm, 160 x 80 cm și 160 x 90 cm sunt dotate cu un sertar mare de stocare. Paturile de 180 x 80 cm si 180 x 90 cm sunt dotate cu două sertare de depozitare.

Salteaua nu este inclusa, puteti sa o comandati separat in sectiunea SALTELE. Alegeti cea potrivita varianta din gama larga de saltele de care dispunem.

Dimensiuni exterioare:

- Inaltime - 62 cm

- Latime - 77, 87, 97 cm

- Lungime - 164 sau 184 cm

CULORI PATURI: alb, alte culori la comandă
execuție paturi: personalizat
materiale paturi: laminat
ALTE BRANDURI: Ourbaby

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.4
22 clienți care au
apreciat acest produs