Banaby.ro   »   Mobilier pentru copii   /   Covoare pentru copii   /   Covoroașe de joacă   /   Covor luminos pentru copii – Albastru/Alb

Reduceri

MOMENTAN INDISPONIBIL - Covor luminos pentru copii – Albastru/Alb

Aveti nevoie de ceva modern si inovativ pentru camera copiilor? Mobila este acolo, dar camerei parca ii lipseste ceva? Va recomandam un covor? Acest covor .. mai mult

Prețul nostru: de la 424 lei
Prețul original: de la 426 lei
Rating
4.6
14 Rating


Cod: Dimensiune: Preț: Disponibilitate:
14429-0 100x160 cm 426 lei 424 lei Vândut în prezent
14429-3 160x230 cm 992 lei 726 lei Vândut în prezent

Covor luminos pentru copii – Albastru/Alb

Aveti nevoie de ceva modern si inovativ pentru camera copiilor? Mobila este acolo, dar camerei parca ii lipseste ceva? Va recomandam un covor? Acest covor modern poate in mod frumos inviora si complementa orice interior.

Luxoul covor luminos pentru copii in albastru si alb din colectia „Covoare Fericite” produsa de compania germana LIVONE este ceea ce cautati. Toti adultii si copii vor adora acest covor. Interiorul va capata un aspect modern si proaspat. Covorul are o culoare albasta fina, completata de stele albe prezente peste tot pe covor.

Datorita aspectului sau universal, covorul este potrivit atat pentru fete cat si pentru baieti. Fiind realizat din polipropilena 100%, este foarte moale, neted si placut la atingere. Toate dormitoarele copiilor vor atata minunat deoarece covorul se potriveste cu toate tipurile de mobila. Este de asemenea potrivit pentru podelele incalzite.

Covorul luminos pentru copii – Albastru/Alb poate fi folosit in camerele de zi sau in biroul parintilor. Copiii il pot folosii pentru a lenevii pe el, iar parintii nu trebuie sa-si faca griji deoarece covorul ii protejeaza de podeaua rece.

- Dimensiuni: 100 x 160 cm, 130 x 190 cm si 160 x 230 cm

- Grosime covor: 13 – 15 mm

covoare cu temă: teme pentru copii, forme geometrice
formă: dreptunghi
culoare: alb, albastru
ALTE BRANDURI: LIVONE

Fotografii de la clienți

Adaugă poză

Discuție

Ajută alți clienti cu comanda. Scrie o impresie despre acest produs.

Recenzii produs

Rating
mediu
4.6
14 clienți care au
apreciat acest produs